Тапицерски услуги от фирма ЛМТ София

ЛМТ е една от най-старите фирми за тапицерски услуги в София.Повече от половин век ние произвеждаме и реставрираме мека мебел.Тапицерския занаят при нас е наследствен и се предава вече три поколения от баща на син.Може и нескромно да звучи, но ние сме добри майстори и разбираме от работата си.тапициране на мебели ЛМТ СофияПредлагаме широк спектър от тапицерски услуги: претапицираме дивани, фотьойли, врати, столове, матраци, заведения и др. Ако вашата мека мебел е загубила своя красив външен вид и се нуждае от ремонт може да ни потърсите.Нашия екип  за тапицерски услуги е на ваше разположение и ще ви предложи професионални съвети и идеи.Може да ни изпратите снимка на мебелите, които желаете да тапицирате или наш консултант ще направи безплатен оглед в дома ви. Ще калкулираме с точност какво би струвал ремонта и ще ви посъветваме за това дали си заслужава да се претапицира вашата мека мебел.Мебелите произвеждани преди 15-20 години превъзхождат по качество, здравина и дълготрайност масово предлаганите днес. Общо взето качествения ремонт на един стар диван излиза в пъти по евтин от покупката на нов. Затова и претапицирането е добро решение. 

Понякога при ремонта се налага освен смяна на дамаската и смяна на пълнежа (дунапрен, пружини, вложка и др.), укрепване и възстановяване на корпуса (при счупени рамки, изкъртени подлакътници и др.), ремонт и подмяна на механизми, смяна на колани и др. тапицерски услугиВ някой случаи цената може да достигне почти до тази на нова мека мебел. Затова ние ще ви обясним какви ще са плюсовете и минусите при реставрацията на мебелите, вие сами ще прецените дали да бъдат ремонтирани те.Ако конструкцията и модела на на дивана позволяват ние можем да променим габаритите (височина, ширина,дълбочина) и дизайна на вашата мека мебел.
Ако търсите качествени тапицерсуи услуги , кратки срокове и добри цени,то ние сме вашата фирма.На пазара е пълно с всякакви компании и тапицери.Затова нашия съвет е да избирате тапицерски услуги от тапицер с история и име , посетете неговото ателие и вижте как работи!

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo