Богата гама от дамаски на конкурентни цени

 

Избора на дамаската е  важна стъпка при оформянето и съчетаването на цветовете на мебелировката в стаята. Съвременната гама от дамаска на мебелни платове е много разнообразна както като материя така и като цветове и шарки .Разнообразието от дамаски е голямо на европейския и български пазар: промазани, рипсени, жакардови, двуслойни, двулицеви,велурени,плюшени и др. С богатия ни асортимент от дамаски във всякакви цветове,модели и колекции, ние ще Ви насочим да намерите всичко което търсите. Предлагаме  разнообразие от тапицерски тъкани от водещите производители индустрията за производство на дамаски някой от тях са  Kotex , Bibtex , Mikrofibers , Anitex и др.

        Разгледай дамаските и цените

 

Дамаски Микрофибър – синтетичен велур

дамаскиМикрофибърът е тапицерски плат изработен от полиамид, прилича на кадифе и велур в структурата си.Той е предпочитан материал за дамаска заради своята мекота ,висока износо-устойчивост,анти-статичност поддържа се лесно и е разпространен в различни цветове и десени.

Дамаска FlockТози  плат е изобретен в Китай през първи век от новата ера. При него гоеният слой е залепен за основата със специален вид  смола.Този вид дамаски са издръжливи,подходящи са за хора притежаващи кучета и котки в домовете си.Поради специално си покритие той не е чувствителен към температура влага и други външни фактори.Поддържа се лесно в много от случаите  само със сапун и вода за да се премахнат замърсяванията.

 

 

 Жакардови дамаски

Жакардът е изобретен от  Жозе Мари Жакард.Този вид дамаска се произвежда и до днешен ден  на тъкачни станове.Изтъкан е  от памук,синтетични и други влакна.Жакардът  е ” Дишаща тъкан” – пропуска лесно въздухът и е комфортен за ползване.

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo