Ъглови дивани
 

Ъглови дивани и дивани по поръчка

Още

Разтегателни дивани

 

Разтегателни практични дивани.

Още

Мека мебел 

  

Мека мебел на конкурентни цени.

Още

Дивани изработени по поръчка

ЛМТ е компания с дългогодишен опит в проектирането и изработването на дивани по поръчка. Ако имате нужда от диван с нестандартни размери, форма и дизайн и не може да намерите такъв на пазара, то ние можем да помогнем. Не робуваме на стандарти! На практика можем да приложим всяка ваша уникална идея, можем да проектираме и произведем мека мебел изцяло съобразена с „дефекти“ в архитектурата на вашето жилище: с чупки около трегери и комини, овални стени, стени с неправилни ъгли и др. Можем да посетим дома ви безплатно и да вземем мерки. Ще ви предложим идеи и решения, които могат да бъдат реализирани. Мислим, че ще ви изненадаме с добро качество и цена на нашите дивани.


Поръчката на ръчно изработен диван уникат ще ви излезе по-евтино от еднотипните и масови мебели, които се предлагат по мебелните къщи. Ако сте си харесали някой модел като визия, но искате той да бъде адаптиран към вашите изисквания: височина, дължина, дълбочина, мекота, опция сън, дамаска и др., не се колебайте и ни потърсете. Изпратете ни снимка и параметрите, с които желаете да бъде реализиран дивана и ние ще изготвим оферта.

В допълнение ще ви кажем, че няма да чакате дълго своята мека мебел. Всеки един от нашите дивани по поръчка можем да изработим в срок от около три седмици.

 

                           Нестандартни дивани изработени по поръчка

 

  Дивана е направен по поръчка за Тихомир Славов . Той обзавежда по уникален начин жилища и после ги отдава под наем . Дивана е съобразен изцяло със спецификата на помещението . Апартамента е маломерен /едностаен/ ,именно затова канапето е с един подлакътник .Седалищната част е по висока - 46см и дивана е подходящ за трапезна маса .Функцията за сън е "Еврокнижка" и всекидневната вечер лесно се превръща в удобна и надеждна спалня . Под седалката има ракла за багаж . Корпуса е от тъмно сива еко кожа , а седалката и възглавниците са от "BMW" Green. Тази комбинация страхотно се върза с фото тапета на Ню Йорк отзад .

 

        Мека мебел с неправилна форма 

Този диван е направен по поръчка за Мария Косева . Жилището и се намира в жк "Люлин" и специфичното при нето беше ,че стената където дивана трябваше да стои , беше под ъгъл 130 градуса . След дълго лутане по големите магазини /естествено там не им се занимава с такива нестандартни мебели / Мария попада на нашия сайт . И резултата е - красив диван , тапициран с дамаска "Елефант" , изцяло следващ линията на стената , имащ ракла за багаж и независимо от странната си форма е с опция за сън "Еврокнижка".  

 

           Ъглов диван с Мемори пяна 

Жилището за което направихме този диван се намира в центъра на София , на ул . Московска . Собственика му Марио Николов изцяло ни се довери при реализирането на меката мебел в апартамента . Ъгълът освен много красив стана и доста комфортен . Седалките направихме с ядро от HR пяна и слои от 5см Memory Foam . За по голямо удобство облегалните възглавници напълнихме с силиконов пух.          

 

 

 Кухненски ъгъл с високи капитонирани гърбове 

  Този красив диван за трапезария поръчаха наши клиенти от град Козлодуй .Седалищната част е семпла и изчистена , но високите капитонирани гърбове придават много класа и елегантност на интериора . Дивана е тапициран с дамаска '' City '' на  Kotex  .

 

 

 

 

       Ъглов диван с ниша за радиатор 

  Този ъглов диван изработихме за едно кафе в Лозенец . Тъй като помещението се отопляваше с климатици , собственика поиска да скрием радиатора с дивана . В единия модул направихме ниша  в която да  влезе  . Конструктивно тази задача малко ни измъчи , но в крайна сметка  не само скрихме радиатора но спестихме и ценно място .    

                            

 

       Диван изрязан по трегера на стената  

Този ъглов диван направихме по поръчка за спортния журналист Веселин Василев . Специфичното при ъгъла е , че стената на каято се предвиждаше да стои дивана по средата си имаше трегер . Той щеше да избута мебелите напред с 18см ,  и отзад щеше да се получи неприятна дупка . По принцип къртенето на бетон не е силна черта на нашата фирма , затова направихме отвор в гърба на дивана в който влезе трегера . Така проблема беше решен . 

 

 

       Кухненски ъгъл с овална форма 

В трапезарията на тези наши клиенти , мястото отредено за кухненския ъгъл беше с овална форма . След дълго обикаляне по разни магазини и фирми , никой не се беше наел да го изработи . Естествено не е много лесно да завъртиш  дивана  по тази крива стена . Отиваш вземаш мерки , чертаеш шаблон , но дори и с милиметри да кривнеш става "Майко мила" . За наше щастие ъгъла пасна идеално по стената .

 


 Ъглов диван следващ чупките на стената 

 Този ъглов диван направихме по поръчка за М.Станоева . Особеното при него беше , че стената в единия си край правеше една неприятна чупка под ъгъл около 140 градуса . Освен това собственичката държеше дължината на дивана да изпълни изцяло разстоянието от стената до кухненския бар / за да не падат разни боклуци отстрани / . Но при меката мебел е много трудно да спазиш размера до милиметри . В желанието си всичко да пасне идеално ,малко се бяхме престарали и дивана с много малко но беше по- дълъг. Естествено щяхме да го намалим ,но се оказа  че  бара може
 да се помести и проблема се реши .

 

 

 
 Ъглов диван с вградени лунички   

Диван направихме по поръчка за Борислав Илиев . Едната стена на която щеше да седи ъгъла  беше направена с естествен камък и желанието на Боби беше тя да се освети . Именно затова в гърба на тази част от дивана вградихме лунички , които по страхотен начин осветиха камъка . В подлакътниците сложихме практични етажерки  и направихме дивана по размер така ,че да влезе в обособилата се ниша . Корпуса и седалките тапицирахме с дамаска " PANDA" , а възглавниците облякохме с "VITTALE" . Собственика остана доволен , защото получи уникална мека мебел  , която страхотно се вписа в интериора на жилището .

 

 

              Нестандартен диван 

Този нестандартен диван направихме за един много маломерен апартамент . Помещението беше толкова малко , че дори не успяхме да направим цяла снимка на дивана . Модела реализирахме с опция за сън и ракла за багаж , а в подлакътника сложихме практична етажерка .

 

 


   Диван за кухня в малко панелно жилище 

  Този диван направихме за кухнята на едно младо семейство . Те бяха изкарали всички домакински електроуреди на балкона и на тяхно място искаха да поставят мека мебел . Изискването на собствениците беше да направим дивана подходящ за трапезна маса - седалката по висока /около 46см / и  не  много мека . Другото  специфичното при тази поръчка  беше , че трябваше да се избегнат минаващите тръби на парното . Затова касата скосихме за да може тръбата за радиатора да мине под седалката и направихме ниша в гърба за вертикалния щранг . На седалищната част сложихме механизми за повдигане и под нея се обособи практична и удобна ракла за багаж . 

 

 

 

                                

 

 

 

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo