Еднолицеви матраци - Цени

 

Ako търсите добър еднолицев матрак на промоционална цена , не се колебайте и ни се обадете или пък ни посетете ,заедно ще намерим решение което най-добре отговаря на вашите нужди.

   Избора на марка и модел е ваш , а добрата отстъпка и най изгодната цена са наша грижа !

  Еднолицевите матраци се състоят от рамка (изработена от масивна дървесина или метал) и пълнител само от едната страна.Разделят се основно на два вида :
1. Матраци с пружини
2. Матраци с пяна
Основното им предимство пред двулицевите е че при тях няма нужда от подматрачна рамка и са по евтини.


Еднолицеви матраци с пружина система „Бонел“

Конструкцията на тези пружини е много проста и надежна.Чашките на пружината са подредени в редове и са свързани посредством спирала от закалена тел.Това е доказана система ,преминала проверката на времето без да губи своята популярност.Предимство на матраците с „Бонел“ е , че имат разумна цена и осигуряват прилично ниво на комфорт.Имат различни модели – от съвсем прости и евтини до усилени и луксозни с влагане на пяна между чашките ,пълнители като : латекс, кокосова вложка,Memory Foam и др

                                  
Еднолицеви матраци с независими пружини „Pocket Spring”


Това са ново поколение пружинни матраци. Те са по добър вариант от „Бонел“ , но са по скъпи.При тях всяка чашка е опакована поотделно и след това всички са закрепени заедно.При натиск всяка чашка реагира независимо и самостоятелно ,което позволява повърхността на матрака да повтаря силуета на тялото Ви. 

Вижте повече                                                                             

Еднолицеви матраци без пружини

Могат да бъдат изработени с различни комбинации от пълнители: Пенолатекс , Полиуретанова пяна (различни плътности) , Кокосова вложка ,Вата ,Порест каучук дори и Конски косъм .
-Меките матраци са пълни предимно с Естествен Латекс и Memory Foam
- За средно твърд матрак най-често се използва полиуретанова пяна.
-За да бъде по твърд матрака в него се влага кокосова вложка и пяна с по висока плътност.                                                                                 

Вижте повече


Забележка: Не всички еднолициеви матраци са налични в магазина ни , но повечето които са стандартни можем да доставим за 1-2 дн

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo