Латексови матраци – Цени от ЛМТ

 

 

      Ние сме търговски представител на единствения производител на латексови ядра в България - "ЕКОН" - гр. Бяла . Продуктите с марката "Латекс"предлагаме на промоция с намаления до - 30% и Ви гарантираме най-добрите цени в страната   .

 

................................................................................................................................

     При нас може да намерите също и латексови матраци на фирма НЕКРАТО . За  моделите с марката  "Парадайс" можем да ви предложим  добра търговска отстъпка и много бонуси .

..................................................................................................................................

 

   За матраците с латекс на " ТЕД " ще ви предложим  също много изгодни условия  . Отстъпката ще определим заедно !

 

Ако ви предстои покупка на матрак с латекс може да направите запитване на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   или на тел . 0887296895 - ще Ви направим страхотни оферти  и вярваме , че ще останете доволни .

 

Разгледайте продуктите
 

 Латекса е най-еластичния материал в природата .той се извлича от дървото Hevea Brasiliens .По стъблото на каучуковото дърво се правят прорези в кората , по които сока се стича и събира в съдове.

Чрез разпенване на млечния сок се получава крайния продукт.Пенолатекса издържа на големи натоварвания и лесно възвръща формата си.Той има способността да отблъсква всички видове акари. Гаранцията на повечето матраци с латекс е минимум 10 години .

 

                                         Най продавани модели


      Латекс "Стандарт" - ЕКОН

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo