Ъглови дивани
 

Ъглови дивани и дивани по поръчка

Още

Разтегателни дивани

 

Разтегателни практични дивани.

Още

Дивани по поръчка 

Изработване на дивани по поръчка.

 Още

Мека мебел по поръчка

Фирма ЛМТ е водеща фирма с дългогодишен опит над 50 години в производството и тапицирането на мека мебел по поръчка.При нас този занаят се предава наследствено от поколения назад. В момента ние произвеждаме над 300 модела мека мебел – дивани, Голяма чат от тях са наши собствени проекти. Нашият основен приоритет е изработването на красива и нестандартна мека мебел по поръчка, съобразена с желанията на нашите поръчители. Ние държим на бранда си ЛМТ -София и на клиентите с които работим, целта ни е да произвеждаме мебели по поръчка с отлично качество на конкурентна цена.

Ние можем да ви гарантираме че няма  мека мебел с  качеството на ЛМТ  на цена която може да ни конкурира!


 

Мека мебел от ЛМТ запознайте се с нашите цени

 

Mеката мебел  която предлагаме е изработена  прецизно и е на конкурентни и достъпни цени за София. Ние изработваме всеки детайл с полагането на много ръчен труд и въпреки всичко нашата мека мебел се конкурира с всички останали фирми както по цени така и по качество. Най добрият метод да ви представим това което изработваме  е да ви поканим във фирменият шоурум  да се убедите в качеството на нашите  мебели.

Можем да ви предложим удобни дивани, перфектни спални на които ще се наслаждавате ежедневно във  вашият дом. Ние можем да освежим вашите стари мебели, да ги отремонтираме качествено и да ги претапицираме с красива и издържлива дамаска.

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo