Ремонт на пружинни матраци

Нашата фирма предлага ремонт и претапициране на пружини матраци .Няма нищо вечно , с времето дори и най скъпите и качествени модели се деформират и губят комфорта и еластичността си .Независимо от това дали домашни любимци са съсипали вашия любим матрак или той е издънен вследствие на дългогодишна експлоатация , ние можем да помогнем .Възстановяването на пружинни матраци не е никак евтино !Ремонта на матраци е доста по трудоемък от изработката на новите .По правило реставрацията се състои от няколко основни етапа .На първо място е необходимо матрака да се развали  напълно , и да се почисти от насъбралата се с години прах. Необходимо е да се провери функционалността на пружината система . Препоръчително е да се изхвърлият пълнителите (дунапрен, кокосова вложка , вата и др. ) . Няма никакъв смисъл да претапицирате своя матрак ако оставите старите материали пълни с прах и акари . Хубаво е да се огледа рамката и ако има разхлабени сглобки да се залепят .

ремонт на  матраци

В действителност почти всички хора си задават въпроса : Кое е по изгодно - покупката на нов или ремонта на стария матрак ? На пръв поглед купуването на нови матраци е най-лесно , на пазара има голямо разнообразие от марки и модели .Но все пак никой не може да ви гарантира , че новия матрак ще Ви предложи комфорта и удобството на което сте свикнали .При всички положения ремонта на стария ще излезе по евтино от покупката на нов .При най тежката "диагноза "- основен ремонт с взимане и връщане на адреса , смяна на пружината  , нов пълнеж и дамаска , цената може да се доближи до тази на нискобюджетните модели предлагани по магазините .Единствения съвет който можем да ви дадем е да избягвате най-ниските ценови предложения на новите матраци , защото те са с изключително ниско качество .Предимство на ремонта на стария ви матрак е , че той може да бъде  направен по ортопедичен и твърд , с влагането на ленти POLIFLEX между чашките на пружината .Реставрацията му може да бъде извършена с нови и иновативни материали като HR пяна ,MEMORY FOAM ,пенолатекс и др.

Ако все пак се спрете на покупка на нов , то ние можем да Ви доставим матрак  от всеки производител на най добрите цени в София . Предлагаме цени на матраците с до  -30%  по ниски от заводските .!

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo