Изработка на спални по поръчка

Фирмата предлага изработка на спални по поръчка от клиента.В спалнята хората прекарват значима част от живота си. Спалнята е мястото на което спим и то трябва да е  удобно и практично,  да предразполага за приятен и пълноценен сън. Спалните които изработваме съчетават  важните качества,  за спокоен и приятен сън. Нашият дизайн се отличава с практичност  и съвременен стил. Пространството под изработените спални от нас е направено за удобно съхранение на завивките и други вещи с цел да е по удобно и да се пести ценното пространство във малките жилища. 

Вижте повече

Cпални по поръчка от фирма ЛМТ

За качествената изработка на нашите спални можете  да се уверите в нашият шоурум в София. Матраците които изработваме  са ергономични и удобни и задоволяват и най-капризните клиенти. Според нуждите  се изработват различни  спални, различни като дизайн дървесина дамаска и размери. Едни от най-предпочитаните са спалните тип диван, с меки и удобни облегалки, подходящи за всяка стая и възрастова група. За семейни спални предлагаме изработка на луксозни модели с ефектни и устойчиви дамаски. Те са широки съобразени с размерите на стаята и според желанието на клиента, изработваме спални по поръчка съобразени с най-новите модни тенденции.

Избирайки спални по поръчка от фирма ЛМТ – София, Вие получавате висококачествени мебели, изработени с качествени материали, с голяма трайност и гаранции за качество.

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo