Претапициране на столове

Ние претапицираме почти всякакви модели столове.

Още

Претапициране на мебели

Претапициране на мебели и тапицерски услуги .

 Още

Старинни дивани  Тапициране и претапициране на старинни дивани.

 Още

Тапицерски услуги претапициране на мебели

ЛМТ е една от най-старите фирми за тапицерски услуги в София. Повече от половин век ние произвеждаме и реставрираме мека мебел. Тапицерския  занаят при нас е наследствен и се предава вече три поколения от баща на син.Може и нескромно да звучи, но ние сме добри майстори и разбираме от работата си. Предлагаме широк спектър от тапицерски услуги: претапицираме   дивани, фотьойли, врати, столове, матраци, заведения и др. Ако вашата мека мебел е загубила своя красив външен вид и се нуждае от ремонт може да ни потърсите.Нашия екип е на ваше разположение и ще ви предложи професионални съвети и идеи. Може да ни изпратите снимка на мебелите, които желаете да тапицирате или наш консултант ще направи безплатен оглед в дома ви. Ще  калкулираме с точност какво би  струвал ремонта и ще ви посъветваме за това дали си заслужава да се претапицира вашата мека мебел. Мебелите произвеждани преди 15-20 години превъзхождат по качество, здравина и дълготрайност масово предлаганите днес. Общо взето качествения ремонт на един стар диван излиза в пъти по евтин от покупката на нов. Затова и претапицирането е добро решение. Понякога при ремонта се налага освен смяна на дамаската и смяна на пълнежа (дунапрен, пружини, вложка и др.), укрепване и възстановяване на корпуса (при счупени рамки, изкъртени подлакътници и др.), ремонт и подмяна на механизми, смяна на колани и др. В някой случаи цената може да достигне почти до тази на нова мека мебел. Затова ние ще ви обясним какви ще са плюсовете и минусите при реставрацията на мебелите, вие сами ще прецените дали да бъдат ремонтирани те. Ако конструкцията и модела на  дивана позволява ние можем да променим габаритите (височина, ширина,дълбочина) и дизайна на вашата мека мебел.

 Ако търсите качествени тапицерски услуги , кратки срокове и добри цени, то ние сме вашата фирма. На пазара има всякакви компании и тапицери. Затова нашия съвет е да избирате тапицер с история и име , посетете неговото ателие и вижте как работи!  

 

        Най-голямата безотговорност е да се захващаш с нещо , което не умееш да вършиш !

                                                                                                             Наполеон Бонапарт

 

                                   Какви тапицески услуги предлагаме

 

тапициране на столовеПретапициране на столове – тази услуга включва не само подмяна на дамаската и дунапрена  , но и ремонт на износените или разхлабени части на стола . Когато столът е с пружини , работата е малко по деликатна и изисква повече опит .Почти във всички случаи се налага да се отремонтират  детайли от пружината система  или се  подменят с нови. В случай че е нужно се правят и други процедури за да изглежда вашият стол като нов и то на много атрактивни цени.

 

 

 

тапицерия на вратиТапициране на врати – за един нов облик на вашата врата  придава се нов и завършен вид на целият дом и подобрява значително топло изолацията. С тапицирането на вътрешни и външни входни врати се подобрява шумоизолацията.

 

 

 

 

тапициране на стениТапициране на стени -  както при вратите стените придобиват същите качества на топло и шумоизолация.Освен това на стените се придава усещане за комфорт и елегантност. В много случаи това се извършва с цел да се прикрият неравности и недостатъците.

 

 

 

Претапициране на мебели цени – това е най-често поръчваната ни услуга която предлагаме на конкурентни цени. С времето дори и най-качествените мебели се износват дунапренът се смачква а дамаската се износва и похабява.При нас вашата мека мебел може да бъде ремонтирана качествено и в кратки срокове .

Претапициране Nachtergaele преди и след

Мебели по поръчка и тапицерски услуги LMT Обзавеждане София | Powered by rte1 seo